08:39 02.05.2018

Зловмисник, який заподіяв Мустафі Найєму тілесних ушкоджень, полишив територію України через дві години після сутички

2 хв читати
Зловмисник, який заподіяв Мустафі Найєму тілесних ушкоджень, полишив територію України через дві години після сутички

Зловмисник, який заподіяв нардепу Мустафі Найєму тілесних ушкоджень і зник з місця конфлікту, перетнув державний кордон і літаком Київ-Баку полишив територію України через 2 години після сутички, повідомила прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець.

"Сьогодні вже відомо, що ця людина через 2 години після сутички, а саме о 19.38 30 квітня 2018 р., перетнула державний кордон і літаком Київ-Баку полишила територію України. Проте наразі на місці події ще працювала слідчо-оперативна група, а сам він ще не був встановлений. Тому перешкодити його втечі було неможливо", - зазначила вона у вівторок на своїй сторінці в Фейсбуці.

Н.Максимець додала, що трьом затриманим за підозрою в нападі оголосили про підозру за ч.2 ст.296 КК України, санкція якої передбачає до чотирьох років позбавлення волі, "що є більш суворим покаранням, ніж за ч.1 ст.122 КК України".

"Судово-медична експертиза за ступенем отриманих М.Найємом травм буде обов'язково призначена і проведена, але після завершення його лікування в медичній установі. Одночасно наголошую, що це жодним чином не впливає на перебіг слідчих дій і встановлення всіх обставин цієї події", - заявила Н.Максімец.

Як повідомлялося, народний депутат України (фракція "Блок Петра Порошенка) М.Найєм у вівторок ввечері заявив, що один з дорожніх хуліганів, який брав участь у нападі на нього, зумів полишити Україну і полетів до Баку.

Крім того, за його словами, автомобіль BMW (АА 9559 МІ), на якому приїхав зниклий учасник зіткнення, операція "перехоплення" не зафіксувала і досі ніде не виявила.

Національна поліція Києва кваліфікувала подію, під час якої М.Найєм отримав тілесні ушкодження, як хуліганство, троє активних учасників інциденту доставлені в управління поліції, а ще одного розшукують.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА