19:15 02.05.2018

На Донбасі в середу бойовики намагалися витіснити підрозділи ЗСУ із зайнятих позицій, один український військовий зник

1 хв читати
На Донбасі в середу бойовики намагалися витіснити підрозділи ЗСУ із зайнятих позицій, один український військовий зник

На Донбасі в районі проведення операції об'єднаних сил у середу бойовики 17 разів застосували заборонену зброю і намагалися витіснити підрозділи Збройних Сил України із зайнятих позицій, один український військовий зник, повідомляє прес-центр операції.

"Станом на 17.00 ситуація в районі проведення операції об’єднаних сил залишається напруженою. Найбільшу активність противник проявляє в районі населених пунктів Зайцеве, Авдіївка, Опитне, Троїцьке, Водяне, Широкине, Лебединське, де, застосовуючи вогонь артилерії та мінометів, намагався витіснити наші підрозділи із зайнятих позицій. Ворог 17 разів застосував заборонену зброю", - зазначено у зведенні прес-центру ООС на сторінці в соцмережі Facebook у середу.

Українські підрозділи, задіяні в ООС, давали адекватну відповідь боєм.

"Більшість вогневих засобів противника подавлено. На решті ділянок війська приведені у повну бойову готовність", - зазначено в повідомленні.

За інформацією прес-центру операції, о 15:45 середи в районі населеного пункту Широкиного, неподалік Маріуполя (Донецька область), по завершенні ворожого обстрілу противником з артилерії виявлено відсутність одного військовослужбовця об’єднаних сил. Командування вживає заходів щодо його розшуку", - повідомляє прес-центр.

Водночас у прес-центрі ООС повідомляють, що загиблих і поранених під час ведення бойових дій станом на 17:00 середи немає, втрати противника уточнюються.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА