20:35 02.05.2018

Лідер опозиції Вірменії Пашинян закликав прихильників відмовитися від протесту в четвер

1 хв читати
Лідер опозиції Вірменії Пашинян закликав прихильників відмовитися від протесту в четвер

Лідер протестного руху Вірменії Нікол Пашинян закликав своїх прихильників не здійснювати будь-яких акцій у четвер, щоб не заважати роботі парламенту.

"Ми завтра будемо працювати в парламенті", - сказав Н.Пашинян на мітингу опозиції в Єревані в середу.

Раніше в середу правляча в Вірменії Республіканська партія заявила, що на голосуванні в парламенті 8 травня на виборах нового прем'єр-міністра країни не буде висувати свого кандидата, а підтримає ту кандидатуру, яку висуне третина депутатів Національних зборів. Опозиційні фракції парламенту "Дашнакцутюн", "Царукян" і "Елк" мають намір підтримати лідера протестного руху Вірменії, "кандидата від народу" Нікола Пашиняна.

У середу в Єревані та інших регіонах Вірменії прихильники опозиційного лідера Н.Пашиняна проводили акції протесту, блокували рух транспорту, через те, що напередодні Республіканська партія, яка має більшість в парламенті, не проголосувала за його призначення главою нового уряду.

Політична криза в Вірменії триває з 13 квітня, коли опозиція відмовилася підтримати кандидатуру лідера правлячої партії, колишнього президента країни Сержа Саргсяна на посаді прем'єр-міністра.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА