12:44 03.05.2018

За фактом нападу на "кіборга" у Києві порушено справу за статтею "хуліганство"

2 хв читати
За фактом нападу на "кіборга" у Києві порушено справу за статтею "хуліганство"

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом нападу на ветерана АТО і колишнього захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича, яке сталося на Подолі в Києві увечері 2 травня 2018 року.

Як повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України на сторінці в соцмережі Facebook, за цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст.296 (хуліганство, вчиненt із застосуванням зброї) Кримінального кодексу України. Особам, причетним до вчинення правопорушення, загрожує до 7 років позбавлення волі.

У МВС повідомили, що інформація про те, що на вул.Костянтинівській сталася бійка, надійшла до чергової частини Подільського управління поліції 2 травня близько 20:00.

"Чоловік проходив вулицею і відчув удар у спину. Озирнувшись, він побачив трьох молодиків і двох дівчат, які були одягнені в маски. Зловмисники накинулися на чоловіка, унаслідок чого він дістав колото-різане поранення в спину", - зазначено в повідомленні.

Потерпілого госпіталізовано, йому надано необхідну допомогу. Потім з ним поспілкувалися правоохоронці.

Працівники поліції опитали свідків і очевидців події, а також переглянули відео з камер спостереження. Зараз правоохоронці розшукують нападників.

Як повідомлялося, увечері 2 травня відділ комунікації поліції м.Києва повідомив, що на Подолі в Києві невідомі напали на чоловіка, 1989 року народження. Його доправили до відділення хірургії обласної клінічної лікарні.

Водночас знайома потерпілого Євгенія Сіра повідомила на своїй сторінці в соцмережі Facebook, що від нападу на вул.Костянтинівській постраждав ветеран АТО і колишній захисник Донецького аеропорту Дмитро Вербич.

"На Дмитра Вербича вчинили напад на вулиці Костянтинівській, 59/5. Нападники - четверо людей у масках", - повідомила вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА