15:38 03.05.2018

Мерія Балаклії закликає жителів забрати дітей зі шкіл та садків через пожежу в районі артскладів

1 хв читати

Міська влада Балаклії (Харківська обл.) рекомендує жителям забрати дітей зі шкіл і дитячих садків з огляду на пожежу, що розпочалася в четвер удень в районі розташованих неподалік колишніх артилерійських складів ЗСУ.

"Були планові підривання снарядів, тепер уже хаотичні підривання. Ми рекомендуємо забрати дітей зі шкіл та садків, про всяк випадок, щоб вони були з батьками", - сказали в мерії агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер удень.

Співрозмовник агентства додав, що нині працівники мерії обдзвонюють школи, дитячі садки та підприємства і просять забрати дітей.

Раніше прес-служба Генштабу Збройних сил України повідомила, що на території колишнього сховища артилерійських боєприпасів поблизу Балаклії (Харківська обл.) під час ліквідації залишків невибухлих снарядів зайнялася суха трава.

Військовослужбовці спільно з рятувальниками Держслужби України з надзвичайних ситуацій вживають усіх заходів для гарантування безпеки місцевих жителів. Інформацію про масштаби займання, а також про можливу наявність постраждалих у Генштабі ЗСУ не наводять.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА