16:52 03.05.2018

У Дарницькому районі Києва на автостоянці сталася стрілянина, поранений працівник СБУ

2 хв читати
У Дарницькому районі Києва на автостоянці сталася стрілянина, поранений працівник СБУ

У Дарницькому районі Києва на автостоянці стався конфлікт між невідомими і комісією у складі працівників Державної аудиторської служби, управління земельних ресурсів, КП "Київпарктранссервісу" та співробітника спецслужби, внаслідок чого один чоловік отримав вогнепальне поранення в ногу.

Як повідомляє в четвер відділ комунікації поліції Києва, о 13:35 до чергової частини надійшла інформація, що на вул. Вишняківській сталася бійка і було чути постріл.

"Встановлено, що за цією адресою розташована автостоянка: сюди приїхала комісія, до складу якої входять працівники Державної аудиторської служби, управління земельних ресурсів, "Київпарктранссервісу" та оперативник спецслужби. На місці між ними та невідомими розпочався конфлікт", - йдеться в повідомленні.

У результаті інциденту, за інформацією поліції, двоє чоловіків з обох сторін отримали тілесні ушкодження. "Попередньо, у потерпілих забої різних частин тіла та в одного - поранення в ногу", - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи районного і головного управлінь поліції. Правоохоронці опитують свідків та з'ясовують усі обставини події.

Відомості зареєстровані в журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень Дарницького управління поліції. Після проведення першочергової перевірки слідчі визначаться з правовою кваліфікацією події.

У свою чергу народний депутат із фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав, що в четвер близько 14:30 в Дарницькому районі столиці на парковці на вул. Вишняківській, 1б був поранений працівник СБУ, з огляду на що в Києві введено план "Перехоплення".

"Розшукується автомобіль позашляховик Toyota або Hyundai білого кольору з чорними вставками. В автомобілі, можливо, перебувають 4-5 осіб кавказької зовнішності, озброєні", - написав нардеп.

Джерело в правоохоронних органах підтвердило агентству "Інтерфакс-Україна", що поранення отримав співробітник СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА