20:20 03.05.2018

Ситуація у Балаклії стабільна, розльоту снарядів за межі технічної території арсеналу немає

1 хв читати
Ситуація у Балаклії стабільна, розльоту снарядів за межі технічної території арсеналу немає

Боєприпаси, які вибухають унаслідок пожежі на території колишнього арсеналу поблизу Балаклії Харківської області, не розлітаються за межі технічної території, повідомив голова Балаклійської райадміністрації Степан Масельський.

"Ситуація в місті стабільна. Розльоту за межі технічної території (арсеналу - ІФ) немає", - сказав С.Масельський журналістам у четвер.

За його словами, евакуація не відбувається, але влада забезпечила транспорт, щоб люди, які хочуть, могли поїхати самостійно.

"Подано транспорт, і охочі можуть самостійно поїхати... Ми призупинили навчальний процес, батьки забрали дітей з дитячих садків, тобто ми підготувалися до виникнення, не дай Боже, надзвичайної ситуації... Ми подали в достатній кількості транспорт. Якщо знадобиться відселення людей, то ми готові до відселення. Чергують підрозділи ДСНС, мобілізовано медичних працівників. Тобто всі питання у нас узяті під контроль", - сказав С.Масельський.

За його словами, в гасінні пожежі задіяні танки та авіація.

"Працюють три танки (четвертий на підході), два вертольоти й один літак," - сказав С.Масельський.

Начальник відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області Олена Баранник в ефірі телеканалу "112.Україна" повідомила, що в'їзд та виїзд до Балаклії зараз вільні, перекрито лише в'їзд до військового містечка. За її словами, додаткові сили до охорони порядку в Балаклії наразі не залучали, місцева поліція з ситуацією справляється.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА