21:41 03.05.2018

Адвокат Трампа висловився за припинення розслідування спецпрокурора Мюллера

1 хв читати
Адвокат Трампа висловився за припинення розслідування спецпрокурора Мюллера

Адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані в четвер зажадав втручання генпрокурора Джеффа Сешнса з метою припинити розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера щодо звинувачень у втручанні Росії в минулі президентські вибори в США.

"Сешнс повинен втрутитися в цю ситуацію, закрити розслідування і заявити, що всьому є своя межа", - сказав Джуліані в ефірі телеканалу Fox News.

При цьому юрист підкреслив, що, на його думку, підстави для цього розслідування відсутні. "Дурне припущення, що він (передвиборний штаб Трампа - ІФ), ймовірно, мав зв'язки з Росією, доказів немає", - додав він.

Крім цього, Джуліані заявив, що Мюллер намагається змусити Трампа дати неправдиві свідчення в рамках розслідування.

Трамп неодноразово спростовував звинувачення на адресу його передвиборного штабу щодо змови і координації з представниками Росії напередодні президентських виборів 2016 року.

Нині під керівництвом спецпрокурора Мюллера проходить розслідування, метою якого є встановити, чи мало місце передбачуване російське втручання у вибори. Раніше комітет з розвідки Конгресу США, який проводив своє розслідування так званого "Рашагейта", не знайшов зв'язку передвиборної команди Трампа з Москвою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА