14:42 04.05.2018

Унаслідок пожежі на складі у Білій Церкві постраждали чотири людини

2 хв читати

Унаслідок пожежі, що сталася в четвер в одному із складських приміщень у Білій Церкві (Київська обл.), постраждали чотири людини, зокрема рятувальник, нині на місці події працівники поліції здійснюють обстеження з метою встановлення причини займання та умов зберігання легкозаймистих речовин.

"Учора, 3 травня, о 17:46 до Білоцерківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в промзоні міста в одному зі складських приміщень сталося займання цистерни з невідомою речовиною", - повідомляє в п'ятницю прес-служба ГУ Нацполіції України в Київській області.

У відомстві поінформували, що складське приміщення було орендоване для роздрібної та оптової торгівлі лакофарбовою продукцією.

"Поки що з невстановлених причин з цистерни, яка була наповнена невідомою речовиною, зірвало кришку, яка пролетіла майже 200 м і на території сусіднього підприємства травмувала працівницю", - йдеться в інформації.

Після цього сталося займання місткості. "Внаслідок пожежі дві працівниці складу отримали термічні опіки різного ступеня тяжкості. Одна з них з тяжкими опіками перебуває в реанімаційному відділенні лікарні. Також під час ліквідації пожежі постраждав рятувальник - отруївся продуктами горіння. Зараз за його життя борються медичні працівники", - поінформували в обласному главку поліції.

У повідомленні зазначено, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, виникнення пожежі, якою заподіяно шкоду здоров'ю людей або майнову шкоду у великому розмірі).

Слідство триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА