19:57 04.05.2018

"Укрзалізниця" планує запустити прямий поїзд "Мукачево - Будапешт"

1 хв читати
"Укрзалізниця" планує запустити прямий поїзд "Мукачево - Будапешт"

ПАТ "Укрзалізниця" спільно з угорськими державними залізницями MÁV-START планує запустити прямий поїзд за маршрутом "Мукачево - Будапешт", повідомив в. о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

"В одну із наймальовничіших столиць Європи можна буде дістатись комфортним поїздом без пересадок. ПАТ «Укрзалізниця» спільно з MÁV-START nemzetközi utazások планує запустити прямий маршрут «Мукачево – Будапешт». Щойно завершили перемовини з нашими угорськими колегами. Вони готові надати рухомий склад, що буде курсувати євроколією, яка і сполучає ці два міста", - написав Є.Кравцов на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

За його словами, на новому напрямку не втрачатиметься час на перестановку вагонів із широкої колії на вузьку, що надає значну перевагу маршруту.

"Відстань між Мукачевом і Будапештом - близько 400 км. Ціна на квитки демократична: другий клас - не більше 700 грн, перший клас - близько 1000 грн", - зазначив Є.Кравцов.

Він також згадав амбітні плани із реконструкції вокзалу в Мукачевому. "Там плануємо розбудову потужного хаба для подорожей країнами ЄС", - повідомив керівник "Укрзалізниці".

"Упевнений, новий зручний маршрут відкриє українцям ще більше цікавих міст Європи", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА