17:24 05.05.2018

Поліцію Луганської області очолив Сергій Колесник

1 хв читати
Поліцію Луганської області очолив Сергій Колесник

Новим начальником поліції Луганської області призначений Сергій Колесник замість Сергія Комісарова, який очолив поліцію Запорізької області.

Як повідомляє департамент комунікації Національної поліції України, голова Нацполіції України Сергій Князєв в суботу представив С.Колесника особовому складу обласної поліції.

"За погодженням з міністром внутрішніх справ я представлю вам нового керівника поліції Луганської області - колишнього заступника начальника поліції Донеччини полковника поліції Сергія Колесника. За наказом голови Національної поліції України він приступив до виконання обов'язків з учорашнього дня", - сказав С.Князєв.

Як повідомили в Нацполіції, полковник С.Колесник 17 років працював у карному розшуку, від оперуповноваженого до заступника начальника управління боротьби з організованою злочинністю ГУ МВС у Кіровоградській області.

У 2014 році він очолив кримінальну міліцію Маріуполя. У 2015 році був призначений на посаду начальника місцевої міліції, а через кілька місяців став заступником начальника - начальником кримінальної поліції Донецької області.

С. Колесник також ніс службу в "гарячих точках", зокрема в Широкиному та Авдіївці, і особисто очолював всі оперативно-розшукові операції.

У 2017 році президент України Петро Порошенко нагородив його відзнакою "За бездоганну службу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА