17:29 05.05.2018

Більшість сайтів із бронювання житла та авіаквитків визнані небезпечними

1 хв читати
Більшість сайтів із бронювання житла та авіаквитків визнані небезпечними

Абсолютна більшість – 89% сайтів з бронювання житла та авіаквитків не задовольняють вимогам цифрової безпеки, повідомляє портал Travel Daily News з посиланням на дослідження компанії Dashlane.

У рамках дослідження було проаналізовано 55 найпопулярніших туристичних сайтів, кожному з яких компанія присудила оцінку від 1 до 5 балів за п'ятьма критеріями безпеки. Зокрема, експерти перевіряли, наскільки суворі вимоги сайти пред'являють до пароля користувача.

В результаті тільки шість порталів (11% від загальної кількості) отримали задовільні бали від чотирьох і вище. Серед найгірших у рейтингу з оцінкою 1/5 виявилися сайти бронювання готелів Trivago, Agoda, Accor Hotels, а також Tripadvisor.

Портали Hotels.com і Couchsurfing отримали оцінку 2/5. Сайт з бронювання готелів Booking.com, сервіс з оренди автомобілів Hertz, а також пошуковці авіаквитків Skyscanner і Momondo – 3/5.

Найвищих балів удостоїлися сайти готелів Hilton і Marriott, а також портал круїзної компанії Royal Caribbean. Найбезпечнішим сайтом експерти визнали Airbnb – він єдиний отримав оцінку 5/5.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА