15:14 07.05.2018

Глава СБУ: Провокації в Україні 9 травня можливі, але ми вживаємо усіх можливих заходів для дотримання порядку

1 хв читати
Глава СБУ: Провокації в Україні 9 травня можливі, але ми вживаємо усіх можливих заходів для дотримання порядку

Глава Служби безпеки України Василь Грицак не виключає можливість провокацій в Україні 9 травня, але сподівається, що цей день мине в країні спокійно.

"Провокації можливі, не можу виключити ... але сподіваюся, що все пройде добре", - сказав В.Грицак на брифінгу в понеділок у Києві, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна".

За словами глави СБУ, спецслужба посилюватиме взаємодію з Нацполіцією і Нацгвардією, а також вдасться до вичерпних заходів для забезпечення правопорядку.

"Загалом у СБУ є дуже багато різнопланової інформації, зокрема і тієї, яка пов'язана з 9 травня. Ми однозначно посилюватимемо взаємодію з Національною поліцією, Нацгвардією, вживатимемо вичерпних заходів, щоб забезпечити порядок у столиці і не лише в столиці, а по всій території України ", - сказав В.Грицак, додавши, що над запобіганням деяких потенційних провокацій" ми вже фактично працюємо разом із поліцією ".

Водночас, відповідаючи на запитання журналістів у понеділок у с.Чайки Київської області, керівник Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що у відомстві прогнозують напрження оперативної обстановки 9 травня в Києві та деяких регіонах країни - Запорізької та Дніпропетровської областях.

С.Князєв також запевнив, що у поліції достатньо можливостей, щоб забезпечити правопорядок, і додав, що в більшості областей України правоохоронці перейдуть на посилений режим несення служби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА