08:57 10.05.2018

Кабмін у четвер має намір затвердити перелік об'єктів великої приватизації держвласності на 2018 рік

2 хв читати
Кабмін у четвер має намір затвердити перелік об'єктів великої приватизації держвласності на 2018 рік

Кабінет Міністрів України на засіданні 10 травня має намір затвердити перелік об'єктів великої приватизації державної власності, що підлягають приватизації у 2018 році, про це йдеться в порядку денному засідання, розміщеному на сайті уряду.

Зокрема, Кабмін затвердить порядок продажу об'єктів великої приватизації держвласності, порядок передання (повернення) функцій з управління майном держпідприємств, функцій з управління пакетами акцій (частками) у зв'язку з ухваленням рішення про приватизацію або про припинення приватизації об'єкта приватизації та порядок подання уповноваженими органами управління державним органам приватизації пропозицій стосовно внесення об'єктів права держвласності до переліку об'єктів, що підлягають приватизації.

На засіданні планується затвердити порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті на підтримку впровадження ринку електричної енергії та правила надання доступу до інфраструктури об'єкта електроенергетики.

Крім того, уряд затвердить план заходів щодо впровадження Концепції реалізації державної політики у сфері теплопостачання до 2020 року і розгляне деякі питання використання у 2018 році коштів загального фонду державного бюджету, передбачених Державному агентству автомобільних доріг.

Також уряд затвердить план заходів на 2018 рік щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки та схвалить Концепцію реалізації державної політики у сфері реформування системи державного фінансового контролю до 2020 року.

Кабмін має намір затвердити перелік адміністративно-територіальних одиниць, у яких шляхом наземного ефірного аналогового або цифрового мовлення поширюються програми держави-агресора й може здійснюватися тимчасове мовлення з використанням радіочастотного ресурсу України, зокрема аналогове мовлення, на підставі дозволу, виданого Національною радою з питань телебачення і радіомовлення.

На засіданні також буде затверджено фінансовий план Державної акціонерної компанії "Ліки Україниˮ та фінансовий план Державного публічного акціонерного товариства "Національна акціонерна компанія "Украгролізингˮ на 2018 рік.

На засіданні буде розглянуто кадрові питання і питання з обмеженим доступом.

Початок засідання уряду під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана заплановано на 11:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА