14:48 10.05.2018

"Київстар" пояснив причину перебоїв зі зв'язком у Дніпропетровській області

2 хв читати
"Київстар" пояснив причину перебоїв зі зв'язком у Дніпропетровській області

Перебої зі зв'язком у Дніпропетровській області мобільний оператор "Київстар" пояснює вісьмома випадками пошкодження кабелю вандалами, повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook президент компанії Петро Чернишов.

"Лише за 7 травня в Дніпропетровській області вісім пошкоджень кабелю! Злодії і вандали знищують нашу мережу реально щоночі. Саме через їхні дії наші абоненти не можуть додзвонитися до "швидкої", у них трапляються перебої з інтернетом або перериваються розмови. Ми заявляємо про кожний випадок пошкодження або розкрадання кабелю і обладнання. І що? Та нічого! Злодіїв затримують вкрай рідко, і ще рідше карають", - заявив він.

За словами П. Чернишова, усі ушкодження оператору вдалося усунути.

"Але я розумію абонентів: їм не важливо, що призвело до проблем зі зв'язком. Їм потрібно, щоб все працювало без перебоїв. І вони обсипають нас прокльонами, не розуміючи, що проблема в вандалізмі. Розумію, що поліція і обласна влада роблять все можливе, щоб припинити це пекельне свавілля. Але і їм, по суті, все одно - є більш серйозні проблеми", - наголосив П.Чернишов.

За його словами, прямий збиток операторів мобільного зв'язку від розкрадання телекомобладнання за 2015-2017 рр. становив понад 816 млн грн, витрати на відновлення - понад 1,2 млрд грн. Загалом за цей період зафіксовано понад 70 тис. фактів розкрадання.

"Від імені всіх операторів і всіх жителів України прошу зробити активні дії і поліцію, і прокуратуру, і суди! Я готовий особисто на камери розповісти про багато випадків вандалізму...", - заявив президент "Київстару".

Як повідомлялося, в травні 2017 року група народних депутатів зареєструвала у Верховній Раді законопроект №6454 про внесення змін до Кримінального кодексу в частині впровадження кримінальної відповідальності за пошкодження інфраструктури всіх типів ліній зв'язку, також встановлює пряму заборону приймати металобрухт спеціального майна із вмістом кольорових металів, окрім як у компаній, що використовують такий металобрухт у своїй діяльності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА