17:01 10.05.2018

СБУ розгляне звернення Турчинова щодо внесення до списку санкцій електронних ЗМІ, які транслювали "військовий парад" "ДНР "

1 хв читати
СБУ розгляне звернення Турчинова щодо внесення до списку санкцій електронних ЗМІ, які транслювали "військовий парад" "ДНР "

Служба безпеки України розгляне звернення секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова щодо трансляції деякими українськими ЗМІ так званого "військового параду" з тимчасово окупованого Донецька і внесе відповідні пропозиції після перевірки.

Як повідомляється на сторінці СБУ у Facebook у четвер, глава спецслужби Василь Грицак відзначає неприпустимість будь-якої пропаганди терористичних організацій, навіть за так званого слушного приводу.

"Ми і надалі протидіятимемо російській інформаційній агресії і нещадно викорінюватимемо все, що з нею пов'язано", - наголосив він.

Як повідомлялося, секретар РНБО О.Турчинов звернувся з офіційним листом до СБУ щодо внесення до списку санкцій українських електронних ЗМІ, що забезпечували пряму трансляцію "військового параду" так званої "ДНР" з окупованого Донецька.

Він наголосив, що тиражування такої інформації є одним з пріоритетів гібридної війни, яку веде проти України Росія. "А в цьому випадку ми можемо говорити і про цілком конкретні злочини - популяризацію терористичної організації", - додав секретар РНБО.

"Адекватна протидія інформаційній агресії - необхідний і важливий елемент захисту нашої країни. Саме тому я звернувся з офіційним листом до СБУ з розслідування цього злочину і внесення електронних ЗМІ, які забезпечують пряму трансляцію "святкування" окупаційних військ Росії у Донецьку, до списку санкцій", - повідомив О.Турчинов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нідерланди виділяють понад EUR200 млн на ППО та артилерійські боєприпаси для України

Окупанти 20 разів від ранку обстріляли Нікопольський район, пошкоджено 14 будинків, 30 тис жителів без світла

В Одеській області знищено чотири розвідувальних БПЛА "Орлан-10"

Боррель проведе спільне засідання міністрів закордонних справ й оборони країн ЄС, обговорять надання ППО Україні

Столтенберг: Рішення про надання Україні систем ППО буде оголошено вже найближчим часом

Палата представників США підтримала розгляд 4 законопроєктів про міжнародну допомогу, зокрема Україні

Єрмак і Сіярто домовилися про двосторонню зустріч наступного тижня

Цього року ми не можемо чекати на ухвалення рішень - виступ Зеленського на Раді Україна-НАТО

АРМА запропонувало провести експертизу картин з колекції Медведчука перед їх продажем, щоб залишити у власності держави найцінніші

У Дніпропетровській області 7 загиблих, зокрема 2 дитини, 34 постраждалих - ДСНС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА