17:40 10.05.2018

Поліцейські України й Туреччини домовилися про спільну протидію ОПГ

2 хв читати
Поліцейські України й Туреччини домовилися про спільну протидію ОПГ

У рамках зустрічі представників поліцейських відомств України і Туреччини перший заступник глави Нацполіції України В'ячеслав Аброськін зазначив, що у поліцейських двох країн є спільні точки дотику щодо документування і розслідування злочинів, скоєних організованими злочинними групами на території обох держав.

"Не можна сказати, що члени ОЗУ "спеціалізуються" тільки на торгівлі людьми або поширенні наркотиків. Я запросив на нараду всіх керівників кримінальної поліції, щоб ми могли разом обговорити питання протидії ОЗУ в різних сферах і налагодити взаємодію на всіх рівнях. Сподіваюся, що у нас буде багато спільно розкритих злочинів", - цитує В.Аброськіна прес-служба Нацполіції України в четвер.

Заступник Департаменту боротьби з організованою злочинністю і контрабандою генерального директора з безпеки Турецької Республіки Акча Бурхан зазначив, що поліція Туреччини готова до співпраці між двома країнами щодо протидії різним видам злочинної діяльності.

"Наша делегація прибула у вашу країну за розпорядженням міністра внутрішніх справ Туреччини. Ми впевнені, що співпраця поліцейських різних країн дає можливість ефективно боротися проти будь-яких глобальних злочинів", - підкреслив А.Бурхан.

В.Аброськін додав, що поліція України володіє інформацією про лідерів злочинних угруповань, які організовують злочинну діяльність як на території України, так і в інших країнах світу. Отже, в рамках співпраці українські поліцейські готові надавати всю необхідну інформацію турецьким колегам.

Він зазначив, що обмін необхідною інформацією допоможе обом країнам запобігти вчиненню тяжких злочинів.

"Ми зараз відкрито працюємо з країнами Європи щодо конкретних організованих злочинних угруповань і напрямків протидії організованій злочинності. Ми об'єдналися з низкою європейських країн з метою обміну інформацією. Вже є позитивні напрацювання і бачимо реакцію злочинного світу", - зазначив В.Аброськін, який також є керівником кримінальної поліції України.

Турецька сторона підтримала такий формат співпраці і висловила повну зацікавленість у взаємодії поліцейських двох країн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА