13:24 12.05.2018

Бойовики з опівночі здійснили 16 прицільних обстрілів у зоні ООС

1 хв читати
Бойовики з опівночі здійснили 16 прицільних обстрілів у зоні ООС

Незаконні збройні формування з опівночі у суботу, 12 травня, здійснили 16 прицільних обстрілів у зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС), повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

"З опівночі ... зафіксовано 16 прицільних обстрілів. (...) У результаті ворожих обстрілів з початку доби, 12 травня, втрат серед наших військовослужбовців немає", – розповів він на брифінгу в суботу в Києві.

Зокрема, на Луганському напрямку бойовики 4 рази вели обстріл по захисниках Новозванівки із застосуванням мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів. Близько години ночі противник здійснив 15 пострілів з артилерії 122 мм. Крім того, вівся обстріл по захисниках Зайцевого з міномета 82 мм після 3.30 ночі.

На Донецькому напрямку близько години ночі захисники Кам'янки зафіксували обстріл з боку противника з міномета калібру 120 мм.

Бойовики також вели провокаційні обстріли з гранатометів різних типів і великокаліберних кулеметів по позиціях ООС в районі Авдіївки, Гнутового, Кам'янки, Водяного, Мар'їнки, Верхньоторецького і шахти "Бутівка".

"Українські військові вели оборону і 11 разів застосували штатно-піхотне озброєння у відповідь", – зазначив Д.Гуцуляк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА