08:49 13.05.2018

Антитерористичний підрозділ поліції розслідує напад невідомого на перехожих у Парижі, ІД взяла на себе відповідальність

1 хв читати
Антитерористичний підрозділ поліції розслідує напад невідомого на перехожих у Парижі, ІД взяла на себе відповідальність

Екстремістське угруповання "Ісламська держава" (ІД), заявило, що напад невідомого з ножем біля паризької опери, в результаті якого одну людину було вбито, а ще четверо отримали поранення, здійснив один з її "солдатів", повідомляє британська телерадіокорпорація "Бі-бі-сі".

"ІД взяла на себе відповідальність за напад - про це йдеться у короткій замітці, опублікованій підконтрольним джихадистам інформаційним агентством Амак", - зазначає "Бі-бі-сі"

Нападник був застрелений поліцією. За свідченнями очевидців, під час нападу він кричав "Аллаху акбар".

Антитерористичний підрозділ паризької поліції почав розслідування нападу, йдеться в повідомленні.

Мер Парижа Анн Ідальго висловила співчуття родичам загиблого і постраждалих: "Я хочу сказати їм, що всі парижани на їхньому боці".

Чоловік, особу якого поки не встановлено, напав на перехожих близько 21:30 за місцевим часом на вулиці Монсін’ї. Він також спробував зайти до кількох барів і ресторанів, утім, люди, які заховалися усередині, не дали йому цього зробити. Поліція спочатку безрезультатно намагалася затримати підозрюваного за допомогою електрошокерів. Після цього прозвучали два постріли, і нападник упав, наводяться в повідомленні подробиці інциденту.

За даними поліцейських, двоє поранених знаходяться у важкому стані.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА