14:57 13.05.2018

Глава МВС Франції проводить екстрене засідання з представниками спецслужб

1 хв читати

Міністр внутрішніх справ Франції Жерар Коллон проводить у неділю екстрене засідання з представниками спецслужб у зв'язку з нападом на пішоходів в центральній частині Парижа.

"Після нападу, що стався в Парижі, я скликаю нараду на площі Бово для обговорення з нашими спецслужбами і антитерористичними підрозділами нападу, жертв якого могло б бути ще більше, якби не холоднокровність поліції", – йдеться в заяві міністра, опублікованій у "Твіттері".

Як повідомлялося, одна людина загинула, ще четверо дістали поранень унаслідок нападу в Парижі минулої суботи ввечері. Співробітники поліції застрелили нападника, при ньому не було документів, його особистість вдалося встановити завдяки зразкам ДНК і відбиткам пальців.

Раніше терористична організація "Ісламська держава" заявила, що чоловік є одним з її членів. За повідомленнями ЗМІ, 20-річний нападник, імовірно, був вихідцем з Чечні (РФ), під час нападу він вигукував: "Аллах акбар". Підрозділ паризької поліції веде розслідування нападу.

Посольство РФ в Парижі запросило у влади Франції інформацію про громадянство нападника.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА