19:19 14.05.2018

На Херсонщині розпочав роботу відокремлений відділ патрульної поліції в АР Крим і Севастополі

2 хв читати
На Херсонщині розпочав роботу відокремлений відділ патрульної поліції в АР Крим і Севастополі

На адмінкордоні з окупованою Росією АР Крим працюватимуть 65 патрульних поліцейських, до завдання яких належатиме контроль основних трас, що з'єднують материк із півостровом, які дислокуватимуться на блокпостах у Генічеському, Каланчацькому та Чаплинському районах Херсонської області.

Як повідомляє в понеділок увечері прес-служба Нацполіції України на сторінці НПУ в соцмережі Facebook, старт роботи відокремленого відділу патрульної поліції в АР Крим та м. Севастополі відбувся на посаді "Азов" Генічеського району Херсонської області, розташованому на 500-му кілометрі автодороги М- 18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта. Очолив цей відділ патрульної поліції старший лейтенант Віктор Левченко.

"Крим - це наша земля, і на ній має бути патрульна поліція. Вірю, що настане час, коли патрульна поліція патрулюватиме весь півострів. Сьогодні на патрулювання прикордонної зони з АР Крим заступають поліцейські, відряджені з різних обласних управлінь патрульної поліції. Керівник цього підрозділу Віктор Левченко - один з кращих патрульних поліцейських, професіонал, яким ми пишаємося, - сказав під час заходу перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

30-річний старший лейтенант поліції Віктор Левченко на службі з 2015 року. До цього був командиром роти №1 батальйону №3 Управління патрульної поліції в Миколаєві. Має звання майстра спорту з легкої атлетики, багаторазовий чемпіон України.

За словами начальника поліції в АР Крим та м.Севастополі Анатолія Бахчиванжи, сьогодні на службу заступають досвідчені поліцейські, які працюватимуть на результат.

"У цілодобовому режимі патрулюватимуть прикордонну зону, виконуватимуть всі завдання із гарантування безпеки дорожнього руху на трьох трасах, що з'єднують материк з півостровом. Вони реагуватимуть на всі заяви та звернення громадян про правопорушення", - розповів А.Бажчиванжи.

Він також додав, що працівники новоствореного відділу патрульної поліції нестимуть службу на Арабатській стрілці, де розташовані курортні населені пункти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА