19:51 15.05.2018

Львівська облрада просить президента позбавити співака Козловського звання заслуженого артиста України

1 хв читати

Львівська обласна рада на засіданні у вівторок ухвалила звернення до президента України Петра Порошенка про позбавлення звання "Заслужений артист України" співака Віталія Козловського в зв'язку з його виступом 9 травня 2018 року на концерті в столиці РФ Москві, повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода".

"Переконані, що така аморальна особистість не може мати статус заслуженого артиста України, адже Віталію Козловському указом президента України від 16 січня 2009 року було присвоєно це звання "за вагомий особистий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави", - йдеться у зверненні.

Депутати розцінюють факт виступу В.Козловського у Москві як "не лише величезну ганьбу і продажність, а й наругу над пам'яттю тих загиблих воїнів, які віддали своє життя за територіальну цілісність держави в російсько-українській війні, яка досі триває на сході".

У зверненні також міститься заклик позбавити звання інших народних і заслужених артистів, які в період російсько-української війни гастролювали або гастролюють у РФ або іншим чином підтримують зв'язки з країною-агресором.

У прес-службі заявляють, що відповідне звернення було прийнято з ініціативи членів ВО "Свобода".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА