20:22 15.05.2018

Нардеп Фріз заявила про підривну діяльність УПЦ (МП) на Донбасі, закликала СБУ відреагувати

1 хв читати
Нардеп Фріз заявила про підривну діяльність УПЦ (МП) на Донбасі, закликала СБУ відреагувати

Народний депутат Ірина Фріз (фракція "Блок Петра Порошенка") заявила про підривну діяльність Української православної церкви (Московський патріархат) на сході країни і закликала правоохоронців уважніше ставитися до цього.

"Сьогодні церква Московського патріархату, абсолютно не ховаючись, виконує роль "п'ятої колони" на сході. Переконана, що такі дії мають отримати адекватну відповідь від правоохоронних органів, зокрема СБУ, за підривну діяльність проти нашої держави, яка спрямована на розкол суспільства і дискредитацію влади", - цитує І.Фріз прес-служба БПП.

Депутат стверджує, що священики УПЦ (МП) "відверто закликають повстати проти української влади".

"Попи московського патріархату ганьблять прагнення України до помісної церкви і хіба що анафемі не надають усіх, хто розпочав цей процес", - зазначила І.Фріз.

Депутат закликала Службу безпеки України поставитися більш уважно до активізації "підривної діяльності" священнослужителів УПЦ (МП) на сході України, адже, за її твердженням, окрім закликів не підтримувати і виступити проти української влади, вони поширюють листівки з провокаційним і маніпулятивним змістом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА