19:09 16.05.2018

Прогресу в питаннях звільнення заручників і пошуку зниклих безвісти на Донбасі немає

1 хв читати
Прогресу в питаннях звільнення заручників і пошуку зниклих безвісти на Донбасі немає

Перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко за підсумками роботи гуманітарної підгрупи та ТКГ у Мінську повідомила про відсутність прогресу в питаннях звільнення заручників і пошуку зниклих безвісти на Донбасі.

"Немає жодного прогресу в питаннях звільнення заручників і пошуку зниклих. Це викликає величезне занепокоєння, особливо на тлі останніх тривожних новин про погіршення стану здоров‘я наших політв‘язнів і заручників, про оголошене О.Сенцовим голодування, тривале голодування В.Балуха", - написала вона на сторінці у Facebook у середу.

І.Геращенко поінформувала, що в рамках роботи гуманітарної підгрупи порушувалося питання передання 23 російських громадян для звільнення українських політв'язнів і заручників. "Відповіді від росіян щодо 23 російських громадян, засуджених за злочини проти Української держави, яких ми готові передати РФ для звільнення політв'язнів і заручників, досі немає. РФ мало дбає про забутих нею в донецьких степах "ихтамнетов", - зазначила вона.

На переконання І.Геращенко, питання заручників вимагає тиску всього світу на РФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА