21:43 16.05.2018

Суд призупинив другу "хвилю" відбору нових членів НКРЕКП

2 хв читати
Суд призупинив другу "хвилю" відбору нових членів НКРЕКП

Окружний адміністративний суд Києва призупинив проведення другої "хвилі" відбору нових членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), повідомила член номінаційної комісії Світлана Голікова.

"Конкурс на дві посади членів НКРЕКП призупинено постановою Окружного адміністративного суду Києва (справа № 826/7309/18, суддя Шевченко) від 14 травня за клопотанням Антона Гудаченко (раніше номінаційна комісія відмовила А.Гудаченко в участі в конкурсі через недостатній досвід роботи в енергетиці - ІФ)", - написала вона в Facebook.

Як повідомлялося, 14 травня номінаційна комісія з відбору нових членів НКРЕКП завершила першу "хвилю" конкурсу, затвердивши перелік з 10 кандидатів для подальшої передачі Президенту України на розгляд.

У той же час, номінаційній комісії належить судова тяжба з нинішнім керівником НКРЕКП Дмитром Вовком, який оскаржив у суді відмову йому в участі в конкурсі. Засідання суду у цій справі призначено на 17 травня.

До складу НКРЕКП повинні входити сім членів, у тому числі її голова. Під час першої "хвилі" конкурсу проводився відбір кандидатів, з числа яких президент затвердить п'ять нових членів НКРЕКП. У рамках другої "хвилі" повинні бути відібрані кандидати, з числа яких президент затвердить ще два нових члени енергетичного регулятора.

НКРЕКП здійснює державне регулювання діяльності суб'єктів природних монополій в електроенергетиці, теплопостачання, нафтогазовому комплексі, централізованому водопостачанні та водовідведенні, переробки та захоронення побутових відходів, а також забезпечує проведення цінової і тарифної політики в цих сферах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗС України за добу ліквідували 820 окупантів

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА