19:23 17.05.2018

Гуртожиток для 125 контрактників-артилеристів введено в експлуатацію в Тернопільській області

1 хв читати
Гуртожиток для 125 контрактників-артилеристів введено в експлуатацію в Тернопільській області

У Теребовлі (Тернопільська обл.) введено в експлуатацію житловий комплекс для 125 військовослужбовців-контрактників окремої артилерійської бригади командування "Захід".

Як повідомляється в четвер на сайті Міністерства оборони України, ці військові недавно повернулися з району проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

"Вони вселилися в капітально відремонтований гуртожиток поліпшеного планування. Були виконані всі роботи - від зміцнення фундаменту до повної заміни даху. Повністю замінені всі старі мережі, побудована нова котельня. Усередині проведено перепланування з загального на кубриковий тип, замінений підлогу, утеплений фасад будівлі", - йдеться в повідомленні.

Всі роботи обійшлися в 15 млн грн.

В інформації зазначається, що незабаром в Теребовлі почнуть будівельні роботи ще двох житлових комплексів на 250 місць, а по всій Тернопільській області для військовослужбовців-контрактників окремої артилерійської бригади ОК "Захід" Міністерство оборони України планує побудувати загалом 7 будівель, де будуть проживати близько 900 контрактників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА