09:33 18.05.2018

Обстріл Троїцького: загинули троє людей, зокрема 13-річний хлопчик

2 хв читати
Обстріл Троїцького: загинули троє людей, зокрема 13-річний хлопчик

Унаслідок обстрілу бойовиками села Троїцького в Луганській області загинула сім'я: батько, мати та їхній 13-річний син, також дістав поранення в ногу їхній старший син.

"Страшного горя наробили рашисти у селищі Троїцьке: обстріляли будинки місцевих жителів та вбили 13-річного хлопчика і його тата, тяжко поранили маму, зазнав поранень у ногу і старший брат", - написав голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Він також поінформував, що вранці жінка померла в лікарні.

За інформацією П.Жебрівського, сім'я проживала в Миронівському, але приїхала на дачу в Троїцьке. "Вночі почався обстріл, усі спустилися у підвал і просиділи там тривалий час. Коли думали, що небезпека минула, вийшли з підвалу, як раптом прилетів останній снаряд", - написав він.

У свою чергу голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз повідомив, що внаслідок нічних обстрілів зафіксовано 15 розривів артилерійських снарядів у житлових кварталах. Він запевнив, що потерпілі будуть забезпечені всією необхідною соціальною та медичною допомогою.

У свою чергу сайт Нацполіції повідомив про відкриття кримінального провадження за статтею 258 Кримінального кодексу (теракт).

"Сьогодні о 00.30 бойовики обстріляли приватний сектор селища Троїцького Попаснянського району Луганщини. Один зі снарядів влучив у приватний будинок на вулиці Ковальській, де жила сім'я - батько, мати та двоє синів. Унаслідок обстрілу загинули 13-річний хлопчик і його 39-річний батько. 36-річна мати та 18-річний син госпіталізовані до лікарні з мінно-вибуховими травмами та важкими осколковими пораненнями", - повідомляється на сайті поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА