07:44 20.05.2018

За минулу добу бойовики 58 разів відкривали вогонь по українських позиціях

1 хв читати
За минулу добу бойовики 58 разів відкривали вогонь по українських позиціях

За минулу добу незаконні збройні формування 58 разів відкривали вогонь по позиціях сил операції об'єднаних сил (ООС), з них 22 рази застосовуючи важке озброєння, троє військових отримали поранення, повідомляє прес-центр Операції.

"Російсько-окупаційні війська 58 разів порушували режим припинення вогню, з них 22 рази застосовували 122-мм артилерію, 120 і 82-мм міномети. Підрозділи Об'єднаних сил вели активну оборону і надавали адекватну відповідь супротивнику", - йдеться в повідомленні на сторінці ООС в Фейсбук у неділю вранці.

За інформацією штабу, на Луганщині, поблизу населених пунктів Новотошківське, Кримське, Новозванівка, Золоте, Троїцьке, противник безрезультатно намагався витіснити підрозділи ЗС України з вигідних оборонних позицій.

На Донецькому напрямку інтенсивні бойові дії тривали біля населених пунктів Зайцеве, Залізне, Авдіївка, Новотроїцьке. Бойовики ведуть вогонь з артилерії і мінометів з житлових кварталів міста Горлівка, прикриваючись мирним населенням.

На Маріупольському напрямку активні бойові дії тривали довкола населених пунктів Пищевик, Талаківка і Широкине.

Під час бойових дій три українських військовослужбовця отримали поранення. Поранених оперативно доставили до госпіталю, їхньому життю нічого не загрожує.

За даними української розвідки, знищений один і поранено троє бойовиків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА