08:35 20.05.2018

Кличко взяв участь у святкуванні Дня Європи та з європейськими послами подивився світлове шоу

2 хв читати
Кличко взяв участь у святкуванні Дня Європи та з європейськими послами подивився світлове шоу

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у відкритті Дня Європи в Україні, святкування якого цього року відбувається на Поштовій площі в столиці в рамках фестивалю Kyiv Lights Festival. Кличко поспілкувався з послами країн-членів ЄС і подивився світлове шоу.

Міський голова наголосив, що Україна обрала курс на європейську інтеграцію і утвердження демократичних цінностей і не зверне з цього шляху.

"Україна – європейська країна. Український народ продемонстрував це, коли у 2013-ому сотні тисяч українців вийшли на Майдан відстоювати свої європейські прагнення. І вже чотири роки наші хлопці захищають ці прагнення на сході країни, відбиваючи російську агресію. Ми хочемо бути разом з європейським співтовариством!" – зазначив Віталій Кличко у коментарі журналістам.

Мер зауважив, що Київ гідно продемонстрував, що є європейським містом, коли минулого року на високому рівні провели конкурс Євробачення. Ще раз столиця підтвердить статус європейського міста за тиждень, коли прийматиме  фінал Ліги чемпіонів УЄФА.

Також Кличко нагадав, що майже рік тому, з отриманням безвізового режиму з Європейським Союзом, Україна стала на крок ближчою до Європи. І вже сотні тисяч наших співгромадян скористалися можливістю безвізових подорожей.

Міський голова подякував європейським партнерам за підтримку прагнень України: "У нас ще багато проблем. Ще багато чого треба зробити. І ми це розуміємо. І, як мер столиці, я роблю все, щоб Київ ставав комфортним європейським містом", – підкреслив Віталій Кличко.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА