08:45 20.05.2018

Берлусконі отримав у спадок від колишньої співробітниці кабміну € 3 млн

1 хв читати
Берлусконі отримав у спадок від колишньої співробітниці кабміну € 3 млн

Колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі отримав у спадок від екс-співробітниці генерального секретаріату урядового палацу Кіджі € 3 млн. Про це повідомив її адвокат, передає італійський телеканал Rai News.

Як наголошується в повідомленні, жінка померла у віці 88 років 20 днів тому, але про її заповіт стало відомо в суботу, 19 травня. Адвокат не назвав її повне ім'я, а лише згадав її як міс Анна C. Він також зазначив, що вона народилася в центральній Італії в місті Л'Акуїла. Жінка була одруженою та бездітною.

Адвокат розповів, що в своєму заповіті вона написала, що працювала з Берлусконі, коли він обіймав посаду в уряді. Як сказано в документі, жінка прийняла рішення передати все своє майно Берлусконі "на знак подяки за роки спільної роботи".

У 2013 році Верховний суд Італії підтвердив вирок Берлусконі у справі про фінансові махінації в медіа- та телекомунікаційній компанії Mediaset. Колишнього прем'єр-міністра засудили до чотирьох років позбавлення волі, а також заборонили протягом шести років, тобто до 2019 року займати державні пости і брати участь у виборах. Однак, після помилування термін був скорочений до року, а потім замінений громадськими роботами в будинку для людей похилого віку з обмеженими можливостями.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА