12:17 21.05.2018

ДФС знеструмлено через бойові дії, Авдіївка та кілька сіл Ясинуватського району залишилися без води - ДСНС

1 хв читати
ДФС знеструмлено через бойові дії, Авдіївка та кілька сіл Ясинуватського району залишилися без води - ДСНС

У неділю ввечері до Служби порятунку "101" надійшла інформація про те, що в результаті бойових дій було пошкоджено високовольтну лінію електропередач "Макіївка-АКХЗ №2" 110кВ, в результаті чого була знеструмлена Донецька фільтрувальна станція (ДФС).

Як повідомляє в понеділок вранці прес-служба ГУ Держслужби України з НС у Донецькій області, попередньо, ЛЕП була пошкоджена на тимчасово непідконтрольній владі України території.

"Унаслідок припинення електропостачання Донецької фільтрувальної станції залишається без водопостачання м. Авдіївка, с. Орлівка і с. Ласточкине Ясинуватського району Донецької області", - повідомили в прес-службі.

За інформацією обласного главку ДСНС, ремонтні роботи мають відбутися сьогодні, 21 травня.

У Спеціальній моніторинговій місії (СММ) ОБСЄ у понеділок вранці підкреслили важливість функціонування ДФС і закликали сторони дотримуватися режиму припинення вогню в районі станції.

"Незаперечні факти: всім потрібна вода, всім необхідно, щоб Донецька фільтрувальна станція (ДФС) працювала. Конфлікт нікому не потрібен. Припиніть насильство. Підтримуйте станцію в робочому стані. Дотримуйтеся режиму припинення вогню навколо ДФС", - ідеться в повідомленні, оприлюдненому в понеділок вранці в акаунті СММ ОБСЄ в Твіттері.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА