13:41 21.05.2018

У Миколаєві 36 школярів госпіталізували з отруєнням невідомою речовиною

2 хв читати
У Миколаєві 36 школярів госпіталізували з отруєнням невідомою речовиною

У понеділок уранці в школі №6 Миколаєва стався витік невідомої речовини, 36 дітей госпіталізували, повідомив депутат Миколаївської міської ради Дмитро Жвавий.

"На уроці стався витік реактиву, шістьох дітей забрала швидка! Зараз працює МНС і поліція. Подробиці уточнюються ... речовина дуже нагадує сльозогінний газ із балончика "Черемуха"! Діти не в тяжкому стані, але щоб уникнути НП, їх доправили в дитячу лікарню", - повідомив Д.Жвавий на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

У коментарях до свого повідомлення депутат зазначив, що наразі 36 дітей доставили до лікарні.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, вранці в понеділок, 21 травня, в миколаївській школі №6 через розпилення невідомої речовини евакуювали близько 400 дітей.

Під час четвертого уроку діти масово почали кашляти і скаржитися на погіршення самопочуття, навчальний процес було зупинено. На місце події викликали всі аварійні служби: ГУ ДСНС України в Миколаївській області, ГУНП у Миколаївській області, кілька бригад швидкої допомоги.

Дітей госпіталізували в дитячу лікарню з попереднім діагнозом "отруєння невідомою речовиною". Двоє школярів перебувають у реанімації під наглядом лікарів. Ще одна дівчинка, учениця 9-го класу, повернулася з дому і звернулася до медиків по допомогу зі скаргами на погане самопочуття.

Постраждали діти, які перебували на другому поверсі школи, - учні 2, 6 і 9 класів.

Водночас прес-служба ГУ ДСНС у Миколаївській області повідомила, що фахівці провели відповідні заміри, небезпечних речовин не виявлено. Роботи з обстеження будівлі школи тривають.

На місці працюють бригади швидкої медичної допомоги, співробітники поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА