16:01 21.05.2018

Двоє бійців ЗСУ загинули, четверо поранені при відбитті атаки ДРГ бойовиків на звільнений н. п. Південне (Чигирі)

1 хв читати
Двоє бійців ЗСУ загинули, четверо поранені при відбитті атаки ДРГ бойовиків на звільнений н. п. Південне (Чигирі)

 У понеділок уранці військовослужбовці Збройних Сил України розбили та відкинули диверсійно-розвідувальну групу (ДРГ) бойовиків, яка спробувала вибити ЗСУ з неoщдавно звільненого населеного пункту Південне (Чигирі) Донецької області, внаслідок чого двоє українських військових загинули, ще четверо дістали осколкових поранень.

"Сьогодні, 21 травня, близько 5 ранку на південній околиці цього села було виявлено диверсійну групу противника в кількості до 10 осіб. Протидиверсійний резерв бригади висунувся на перехват ДРГ, зупинивши її просування та відкинувши ворога від позицій захисників України. В результаті боєзіткнення ворог зазнав значних втрат і, прикриваючись шквальним мінометним вогнем своїх батарей, змушений був відійти", - повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил на сторінці у Facebook у понеділок.

У прес-центрі інформують, що під час зіткнення від вогню ворога загинули двоє українських військових, зокрема командир протидиверсійної групи Андрій Маслов. Іще четверо бійців зазнали поранень.

"Осколкові поранення отримали також четверо військовослужбовців, які зараз перебувають у госпіталі, де їм надається кваліфікована медична допомога", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА