09:53 22.05.2018

Посадові особи Житомирської облдержадміністрації порушили закон про запобігання корупції

1 хв читати
Посадові особи Житомирської облдержадміністрації порушили закон про запобігання корупції

Національне агентство із запобігання корупції (НАЗК) викрило посадовців Житомирської обласної державної адміністрації (ОДА) і деяких райдержадміністрацій (РДА) через порушення закону "Про запобігання корупції", внесено відповідний припис.

Як повідомила прес-служба НАЗК у вівторок, уповноважені особи Нацагентства на виконання доручення прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана від 3 квітня провели перевірку стану виконавчої дисципліни в Житомирській ОДА та окремих РДА цієї галузі й виявили порушення посадовими особами вимог закону "Про запобігання корупції".

За результатами перевірки НАЗК 11 травня на своєму засіданні ухвалило рішення про внесення припису голові Житомирської обласної державної адміністрації щодо порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону.

Відповідно до припису, Нацагентство вимагає провести службове розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли невиконанню посадовими особами апарату і структурних підрозділів Житомирської ОДА вимог закону "Про запобігання корупції".

За результатами проведених службових розслідувань належить вжити заходів в установленому законом порядку і повідомити Нацагентству про виконання припису протягом десяти робочих днів з дня його отримання.

Припис НАЗК є обов'язковим до виконання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА