15:44 22.05.2018

У рамках проекту "Евакуація 200" з Донбасу евакуйовано тіла 1,5 тис. українських військових

1 хв читати

З початку російської агресії в 2014 році на Донбасі пошукові групи Управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України евакуювали близько 1,5 тис. загиблих українських військових.

"З початку конфлікту в 2014 році в рамках проекту "Евакуація 200" пошукові групи Управління цивільно-військового співробітництва евакуювали із районів Донецької та Луганської областей близько 1500 загиблих захисників України", - розповів начальник Управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ Олексій Ноздрачов на брифінгу у вівторок у Києві.

Він також зазначив, що всі слідчі дії щодо таких загиблих проводять слідчі органи СБУ та Нацполіції, вони також ухвалюють постанови про відбір біологічних матеріалів тіл (останків) загиблих для проведення ДНК-експертиз.

"Відділ пошукової роботи Управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ всебічно сприяє слідчим органам зазначених структур у збиранні необхідної для ідентифікації інформації та веде інформаційно-психологічний супровід родичів зниклих безвісти (загиблих) військовослужбовців", - зазначив О.Ноздрачов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА