16:00 22.05.2018

Управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ від початку року прийняло понад 1,6 тис. звернень жителів Донбасу, опрацьовано 380

2 хв читати

Співробітники Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України з початку року прийняли понад 1,6 тис. звернень громадян, які постраждали під час конфлікту на Донбасі, й опрацювали 380 звернень, повідомив начальник цього управління Олексій Ноздрачов.

Як розповів О.Ноздрачов на брифінгу у вівторок у Києві, співробітники управління взяли участь у відновленні зруйнованих унаслідок бойових дій інфраструктури та житлових будинків.

Зокрема, в Донецькій області було надано допомогу у відновленні шляхопроводу Майське - Гладосове: до н. п. Майське завезено 845 тонн шлаку, разом із ремонтною бригадою "ДТЕК Донецькобленерго" в січні було повністю відновлено енергопостачання обох населених пунктів. В Авдіївці повністю перекрито дахи 42 приватних будинків. У Луганську область завезено будматеріали для відновлення пошкоджених ділянок на ЛЕП і проведено координацію відновлювальних робіт з електропостачання в напрямку Щастя – Станиця Луганська, координацію відновлення водопостачання в напрямку Попасна - Станиця Луганська, а також розпочато проект реконструкції мосту в Станиці Луганській.

О.Ноздрачов також поінформував, що від початку російської агресії у 2014 році було підготовлено близько 1 тис. фахівців із цивільно-військового співробітництва.

"На базі Національного університету оборони України ім. Черняховського було організовано курси цивільно-військового співробітництва із залученням іноземних фахівців, на яких підготовлено близько 1 тис. фахівців. Більшість із них уже проявили найкращі професійні якості в районах проведення АТО та операції об'єднаних сил, мають довіру та повагу серед місцевого населення в містах і селищах уздовж лінії зіткнення", - зазначив він.

Від початку 2018 року було проведено два курси для офіцерів цивільно-військового співробітництва за участю інструкторів ЗС США, під час яких підготовлено 35 військовослужбовців ЗСУ та 15 представників Нацгвардії України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА