17:04 22.05.2018

Номінаційна комісія подасть апеляцію через блокування судом другої "хвилі" відбору нових членів НКРЕКП

2 хв читати

Номінаційна комісія з відбору нових членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), подасть апеляцію через зупинення Окружним адміністративним судом Києва другої "хвилі" конкурсу.

Відповідне рішення номінаційна комісія ухвалила на засіданні 22 травня.

Крім того, комісія вирішила на виконання рішення суду призупинити дії, пов'язані з проведенням другої "хвилі" конкурсу.

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд Києва 17 травня призупинив проведення другої "хвилі" відбору нових членів НКРЕКП як забезпечення за позовом Антона Гудаченка (раніше номінаційна комісія відмовила А.Гудаченку в участі в конкурсі через недостатній досвід роботи в енергетиці - ІФ).

Судову тяжбу проти конкурсної комісії веде також нинішній керівник НКРЕКП Дмитро Вовк, якому також було відмовлено в участі у відборі з тієї самої причини.

14 травня номінаційна комісія з відбору нових членів НКРЕКП завершила першу "хвилю" конкурсу, затвердивши перелік із 10 кандидатів для подальшого передання президенту України на розгляд. У рамках першої "хвилі" мають призначити п’ятьох нових членів НКРЕКП.

27 лютого номінаційна комісія оголосила про другу "хвилю" конкурсу, заяви в рамках якої приймалися до 12 квітня. З осіб, відібраних під час другої "хвилі", мають бути призначені ще два нові члени НКРЕКП.

До складу НКРЕКП мають входити сім членів, зокрема її голова.

НКРЕКП здійснює державне регулювання діяльності суб'єктів природних монополій в електроенергетиці, теплопостачанні, нафтогазовому комплексі, централізованому водопостачанні та водовідведенні, переробці та захороненні побутових відходів, а також забезпечує проведення цінової і тарифної політики в цих сферах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА