10:15 23.05.2018

На Харківщині правоохоронці виявили групу військових, які продавали наркотики курсантам

1 хв читати
На Харківщині правоохоронці виявили групу військових, які продавали наркотики курсантам

 У Харківській області правоохоронці виявили злочинну групу військових, які протягом двох років поширювали наркотичні засоби та психотропні речовини серед курсантів одного з військових вишів Харкова.

Як повідомляє в середу відділ комунікації поліції Харківської області, викрили злочинну групу працівники відділу спецполіції в Харківській області спільно з відділом військової контррозвідки Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури Харківського гарнізону.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що затримані купували психотропні речовини та наркотичні засоби з використанням інтернет-ресурсів, фасували та у подальшому реалізовували покупцям. Під час проведення оперативних заходів працівники поліції задокументували злочинну діяльність зловмисників", - йдеться в повідомленні.

Встановлено близько десяти осіб - курсантів вишу, які купували наркотики для особистого вживання.

У рамках досудового розслідування правоохоронці провели низку санкціонованих обшуків, під час яких в одного з військовослужбовців вилучено наркотичні засоби та обладнання, пристосоване для вживання психотропних речовин. Окрім цього, вилучено чорнові записи щодо обліку придбаних та збутих наркотиків, а також отриманих від збуту грошових коштів.

Організатору наркобізнесу повідомлено про підозру в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Питаннями українських цивільних, яких утримує РФ, опікуватиметься спеціально створена робоча група - Лубінець

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Справу проти нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, передано до суду

Підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки негоди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА