15:15 24.05.2018

Особливо небезпечні фанати з Англії та Іспанії не потраплять на територію України - Крищенко

2 хв читати
Особливо небезпечні фанати з Англії та Іспанії не потраплять на територію України - Крищенко

Начальник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко зазначає, що агресивні вболівальники з Великої Британії та Іспанії не потраплять на територію України, оскільки правоохоронні органи цих країн самі проводять із ними відповідну роботу.

"І в Англії, і в Іспанії є така практика, що особливо небезпечні фанати взагалі не виїдуть із цих країн", - сказав він журналістам після презентації мобільного інформаційного центру МВС, розташованого поряд із "Фестивалем чемпіонів" на Хрещатику.

А.Крищенко зазначив, що в Україну прибули по шість офіцерів поліції з Великої Британії та Іспанії для взаємодії та консультування своїх українських колег.

Глава київської поліції зазначив, що найбільший наплив іноземних уболівальників очікується з другої половини дня 25 травня і в день фіналу чоловічої Ліги чемпіонів УЄФА 26 травня.

За його словами, очікується щонайменше 53-55 тис. іноземних уболівальників.

Він повідомив, що 24 травня – в день проведення фіналу жіночої Ліги чемпіонів у центральній частині Києва працюватимуть 5,5 тис. правоохоронців, які забезпечуватимуть порядок у районі Хрещатика, на Подолі, біля стадіону "Динамо", також посилені наряди поліції працюватимуть в аеропортах.

Крім того, А.Крищенко поінформував, що з 21 травня по 24 травня в Києві зафіксовано лише чотири незначні інциденти, пов'язані з іноземцями, які приїжджають в Україну на футбол: одна крадіжка, одна людина застрягла в ліфті, був один випадок шахрайства, і одна людина загубила свій мобільний, але вона була в стані алкогольного сп'яніння, і вивчається, чи була це крадіжка або ж загублення телефону.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА