18:27 24.05.2018

Навчально-спортивна база "Тисовець", де проходять реабілітацію українські військові, розширюватиметься - Порошенко

1 хв читати
Навчально-спортивна база "Тисовець", де проходять реабілітацію українські військові, розширюватиметься - Порошенко

Президент України Петро Порошенко відвідав Центр психологічної реабілітації військовослужбовців (село Тисовець Львівської області), розміщений на території навчально-спортивної бази зимових видів спорту "Тисовець", і повідомив про плани розширення цієї бази.

"Мені приємно, що тут можуть тренуватися найкращі", - сказав глава держави й дав високу оцінку умовам реабілітації військових, повідомила прес-служба президента.

П.Порошенко наголосив, що він як глава держави та верховний головнокомандувач робитиме все можливе, щоб цей центр і надалі розвивався.

"Робимо все, щоб наші воїни мали можливість проходити якісну реабілітацію", - сказав він.

За словами П.Порошенка, спільно з міністром оборони Степаном Полтораком було ухвалено рішення про збільшення можливостей бази "Тисовець" і будівництво ще одного готелю.

Президент також подякував представнику Трастового фонду НАТО з медичної реабілітації в Україні Орхану Муратлі за допомогу в лікуванні та реабілітації українських військовослужбовців.

Центр психологічної реабілітації військовослужбовців та їхніх сімей "Тисовець" розташований у Сколівському районі Львівської області в гірській місцевості. Для реабілітації українських воїнів використовується навчальна матеріально-технічна база з фізичної культури та спорту, засоби психологічної та фізкультурно-спортивної реабілітації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА