07:58 25.05.2018

Бойовики 36 разів обстріляли позиції сил ЗС України на Донбасі, без втрат

1 хв читати
Бойовики 36 разів обстріляли позиції сил ЗС України на Донбасі, без втрат

За минулу добу бойовики 36 разів відкривали вогонь по позиціях Операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі, з них 12 - застосовували заборонену Мінськими угодами зброю, втрат серед військовослужбовців немає, повідомляє прес-центр Операції.

"Російсько-окупаційні війська 36 разів порушили режим припинення вогню, з них 12 разів відкривали вогонь з артилерії і мінометів. Підрозділи Об'єднаних сил вели активну оборону і надавали адекватну відповідь по всій лінії зіткнення", - йдеться у зведенні станом на 7:00 п'ятниці , оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС в соцмережі Facebook.

Найбільш активні бойові дії тривали поблизу населених пунктів Луганське, Зайцеве, Новолуганське, Новоселівка, Новотроїцьке, Богданівка, Гранітне, Чермалик.

"Окупанти продовжують грубо порушувати норми Міжнародного гуманітарного права. Учора вранці ними з гармат калібру 152мм і мінометів калібру 120 мм обстріляне місто Торецьке. В цілому по населеному пункту російсько-окупаційними військами було випущено 35 снарядів і мін", - відзначили в штабі.

Також о 4:45 бойовики відкрили вогонь по населеному пункту Стара Миколаївка зі 152 мм гармат. Вогонь вівся з житлових кварталів Горлівки.

За даними української розвідки, противник зазнав втрат: 4 бойовики знищені і 5 отримали поранення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА