11:01 25.05.2018

Поліція кваліфікувала напад на активіста Стерненка в Одесі та вбивство ним нападника за трьома статтями КК

1 хв читати

Поліція кваліфікувала напад на вуличного активіста Сергія Стерненка в Одесі та вбивство ним нападника за трьома статтями Кримінального кодексу.

Як повідомила прес-служба Головного управління Нацполіції в Одеській області, події розслідуються за ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), ч.1 ст. 15, ч.1 ст. 115 (замах на вбивство) і ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, поліція встановила місцезнаходження й затримала другого учасника нападу на С.Стерненка. Крім того правоохоронці встановили особу загиблого, який помер у результаті нанесеного активістом поранення ножем у живіт, а також мотиви події.

Як повідомлялося, пізно ввечері в четвер невідомі, за заявою вуличного активіста Сергія Стерненка, напали на нього недалеко від його будинку.

Під час зіткнення С.Стерненко отримав ножове поранення руки, а один із нападників - серйозне поранення в область живота. Під час прямої трансляції активіст заявив, що поранення він наніс своїм ножем.

Як повідомлялося, 1 травня невідомі вже влаштовували замах на С.Стерненка. Невідомий чоловік вистрілив у нього з пістолета травматичної дії. Куля потрапила активісту в область шиї ззаду. Незважаючи на поранення, активіст зміг затримати того, хто стріляв.

Поліція за даним фактом початку кримінальне провадження за ч.1 ст.15, ч.1 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Всього в результаті оперативно-слідчих дій було затримано двох людей.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА