16:43 25.05.2018

Затриманому за підозрою в умисному вбивстві депутата Черкаської облради загрожує до 15 років в'язниці

2 хв читати
Затриманому за підозрою в умисному вбивстві депутата Черкаської облради загрожує до 15 років в'язниці

Прокуратура Черкаської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом убивства депутата Черкаської обласної ради Сергія Гури за ознаками кримінальних злочинів, передбачених п. 3 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України.

"Слідство з’ясувало, що 24.05.2018 близько 18.00 у приміщенні однієї з громадських організацій на вулиці Хрещатик у м. Черкаси між депутатом Черкаської обласної ради Сергієм Гурою та 48-річним місцевим жителем, який був його знайомим, стався конфлікт, під час якого останній здійснив кілька пострілів у потерпілого та в подальшому забарикадувався в цьому приміщенні. Депутат від вогнепальних поранень загинув", - нагадують у прес-службі прокуратури Черкаської області у п'ятницю.

Надалі співробітники батальйону поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Черкаській області провели штурм приміщення, під час якого зловмисника затримали й доправили до комунального закладу "Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги" з тілесними ушкодженнями.

Під час огляду місця події в приміщенні громадської організації правоохоронці знайшли тіло потерпілого. Крім того, на місці події було вилучено зброю та боєприпаси.

"Слідство триває, чоловіка, з яким у потерпілого стався конфлікт, затримано в порядку ст. 208 КПК України за підозрою в скоєнні злочинів, передбачених п. 3 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 147 Кримінального кодексу України. Наразі слідство вживає заходів для дослідження всіх обставин скоєння злочинів і притягнення винної особи до відповідальності ... За скоєне зловмиснику загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА