20:18 25.05.2018

Уже 4 тис. фанатів і близько 2 тис. офіційних представників прибули на фінал ЛЧ

2 хв читати
Уже 4 тис. фанатів і близько 2 тис. офіційних представників прибули на фінал ЛЧ

На період проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві необхідно посилити співпрацю українських правоохоронців із правоохоронцями Великої Британії та Королівства Іспанія, а також Інтерполом, повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

"В першу чергу, ми говоримо про інформаційну роботу. Наразі вже прибули чотири тисячі фанатів та близько двох тисяч офіційних представників. Найбільший пік прибуття вболівальників буде сьогодні та завтра. Нам украй необхідно налагодити роботу та обмін інформацією про тих, хто прибуває на територію України. Наш ситуаційний центр працює цілодобово. Запевняю, ми зробимо все, що від нас залежить, задля безпеки вболівальників", - сказав С.Яровий під час зустрічі з представниками правоохоронних органів Великої Британії, Королівства Іспанія та Інтерполу, повідомляє в п'ятницю ввечері прес-служба МВС України.

Він зазначив, що українські правоохоронці провели велику підготовчу роботу до фінального матчу Ліги чемпіонів: "До забезпечення громадського порядку залучені 12 тис. правоохоронців. Серед них представники всіх підрозділів МВС. Ми налагодили потужну міжнародну роботу, зокрема з Інтерполом", - зазначив перший заступник міністра внутрішніх справ.

С.Яровий також наголосив на важливості наявності правоохоронців Великої Британії та Королівства Іспанії на місцях збору фанатів.

"Не має значення, з якої країни правоохоронці, у нас єдині стандарти роботи. Наша спільна мета - безпека усіх учасників. Ми б дуже хотіли, щоб ваші представники були у місцях збору вболівальників, щоб мати оперативну інформацію про можливі ризики", - додав він.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що поліцейські є на всіх маршрутах руху і локаціях чемпіонату.

"Ми контролюємо безпеку вболівальників не лише в Києві, а й на території всієї держави. Футбольні фанати перетинають межу не лише офіційними групами, а й за власною програмою. Я впевнений, що всі залучені правоохоронці з розумінням ставляться до національних особливостей поведінки вболівальників", - підсумував він.

Головний суперінтедант поліції Великої Британії Дейв Гернок запевнив, що британські правоохоронці готові до обміну інформацією. "Ми також зацікавлені у забезпеченні громадського порядку та готові до тісної співпраці, особливо у сфері обміну інформацією", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА