08:10 26.05.2018

У Деснянському районі Києва планується реконструкція двох транспортних розв'язок з перспективою інтенсивності більше 30 тис. авто на добу

2 хв читати
У Деснянському районі Києва планується реконструкція двох транспортних розв'язок з перспективою інтенсивності більше 30 тис. авто на добу

На вул. Оноре де Бальзака в Києві планують облаштувати двосторонній дорожній рух і організувати додаткові з'їзди на вул. Генерала Ватутіна, повідомили в Київській міськдержадміністрації.

"Розпорядженнями КМДА затверджено робочі проекти реконструкції двох транспортних розв'язок у Деснянському районі: вул. Каштанова - вул. Оноре де Бальзака (з облаштуванням двостороннього дорожнього руху на вул. Оноре де Бальзака) і вул. Генерала Ватутіна - вул. Оноре де Бальзака (з організацією додаткових з'їздів на вул. Генерала Ватутіна). У проектах враховані експертний звіт ДП "Спеціалізована державна експертна організація - Центральна служба Української державної будівельної експертизи", - йдеться в повідомленні на сайті мерії у п'ятницю.

Відзначається, що для підвищення пропускної здатності та можливості розподілу транспортних потоків, робочим проектом передбачено облаштування двостороннього руху в напрямку вул. Каштанової і продовження вул. О. Бальзака, а також проїзду з боку кільцевої транспортної розв'язки від вул. Каштанової.

"Для безпечного проходу пішоходів облаштовуються регульовані і нерегульовані наземні пішохідні переходи. Передбачена реконструкція світлофорного об'єкту з встановленням нових енергоефективних світлодіодів і облаштування трьох наземних пішохідних переходів. Електротехнічні рішення передбачають оновлення зовнішнього освітлення транспортної розв'язки також за допомогою енергозберігаючих світлодіодних світильників", - уточнюють в КМДА.

Підкреслюється, що внаслідок перетворень перспективна інтенсивність руху на підходах до транспортної розв'язки на вул. Бальзака зросте до 19,2 тис. авто на добу, а на вул. Каштановій - до 11,5 тис. авто на добу.

Окрім того, іншим робочим проектом передбачено облаштування додаткового з'їзду на вул. Генерала Ватутіна шириною 5,5 м з розширенням і укріпленням існуючого насипу південної частині клеверного підйому, смуги розгону в кінці з'їзду в напрямку Керченської площі, яка закінчується в місці заїзду на вул. Петра Вершигори, підпірних стін.

Разом з тим, реконструюють тротуари, світлофорні об'єкти (з установкою нового світлофора), зовнішнє освітлення, мережі зливової каналізації, контактну мережу тролейбуса. Встановлять технічні засоби регулювання дорожнього руху. Відремонтують тунельний і підземний пішохідні переходи.

"Ці роботи дозволять забезпечити двосторонній транспортний рух через шляхопровід на просп. Генерала Ватутіна з подальшим з'їздом на вул. Генерала Ватутіна і можливість руху транспорту в напрямку б-ра Перова", - резюмували в мерії.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА