11:57 26.05.2018

Суд продовжив утримання під вартою підозрюваному у захопленні заручників у відділенні "Укрпошти" у Харкові

2 хв читати
Суд продовжив утримання під вартою підозрюваному у захопленні заручників у відділенні "Укрпошти" у Харкові

Київський райсуд Харкова на засідання у справі про захоплення заручників у відділенні "Укрпошти" продовжив запобіжний захід підозрюваному Володимиру Безуху.

"Суд продовжив йому запобіжний захід на 2 місяці", - повідомили кореспонденту агентства Інтерфакс-Україна у прес-службі прокуратури Харківської області.

За словами співрозмовника агентства, підозрюваний скаржився на стан здоров'я, однак медики, які приїхали на виклик, зафіксували хороший фізичний стан.

Наступне засідання призначено на 19 червня. На ньому планується оголосити обвинувальний акт.

Як повідомлялося, вдень 30 грудня 2017 року чоловік забарикадувався у відділенні "Укрпошти" в Харкові, взявши в заручники 9 осіб (троє співробітників "Укрпошти" та шестеро відвідувачів, серед яких було двоє дітей). Увечері того ж дня всі заручники були звільнені, а чоловік затриманий. Йому було оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 147 (захоплення і утримання осіб як заручників) КК України.

31 грудня 2017 року Київський райсуд Харкова визначив запобіжний захід В.Безуху у вигляді утримання під вартою. Захист подав апеляцію.

11 січня 2018 року апеляційний суд Харківської області відмовив у задоволенні апеляції, залишивши рішення слідчого судді без змін.

22 березня 2018 року обвинувальний акт щодо В.Безуха було направлено в Київський райсуд Харкова. Йому інкримінується скоєння злочинів, передбачених ч. 2 ст. 147, ч. 1 ст. 310, ч. 2 ст. 309 (захоплення і тримання осіб в якості заручників, вирощування конопель і незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів) КК України.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

У Харкові внаслідок ворожих авіаударів загинула жінка, двоє чоловіків постраждали - Синєгубов

Тимчасово непридатні до військової служби проходитимуть повторні огляди - заступниця міністра охорони здоров'я

Ворожим авіаударом зруйновано кілька будинків у Харкові, під завалами люди - мер

Ворожа пропаганда намагається відвернути увагу світової спільноти від злочинів, скоєних ЗС РФ - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА