14:01 26.05.2018

Кілька станцій Київського метрополітену закриті для пасажирів

1 хв читати
Кілька станцій Київського метрополітену закриті для пасажирів

Кілька станцій Київського метрополітену закриті для пасажирів у зв'язку з перевіркою анонімних повідомлень про мінування.

"Надійшли анонімні дзвінки про мінування станцій - "Дніпро", "Гідропарк", "Лівобережна", "Арсенальна" та "Героїв Дніпра". Станції закриті для пасажирів, проводиться перевірка", - йдеться в повідомленні на сторінці КП "Київський метрополітен" у Фейсбуці.

За інформацією відділу комунікації поліції Києва, о 13.20 на спецлінію "102 " зателефонував невідомий чоловік і повідомив, що на 5 станціях столичного метро станеться вибух.

На зазначені станції "Дніпро", "Гідропарк", "Лівобережна", "Арсенальна" та "Героїв Дніпра" терміново прибули екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативні групи районів, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи, рятувальники та медики.

Поліцейські проводять евакуацію пасажирів, персоналу підземки і ретельно оглядають територію станцій.

Інформація зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень управління поліції в метрополітені. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА