07:24 28.05.2018

Кінофестиваль "Молодість" у Києві має стати відомим на весь світ

2 хв читати
Кінофестиваль "Молодість" у Києві має стати відомим на весь світ

Мер Києва Віталій Кличко відкрив 47-й кінофестиваль "Молодість", вважає, що захід має щороку проводитися в українській столиці.

"Кінофестиваль "Молодість" має стати одним з найважливіших щорічних культурних заходів у столиці. І він має бути відомим на весь світ", - цитує заяву В.Кличка прес-служба мера в повідомленні, оприлюдненому в неділю ввечері.

В.Кличко зазначив, що в цьому році "Молодість" вперше відбувається навесні.

"І в новій чудовій локації - на Поштовій площі. Я радий, що кияни і гості столиці протягом тижня зможуть насолоджуватися сучасним кінематографом під відкритим небом", - сказав мер Києва.

В.Кличко висловив надію, що всі гості кінофестивалю оцінять красу та гостинність Києва і ділитимуться позитивними враженнями про наше місто в своїх країнах.

"Ще вчора в столиці ми приймали престижний спортивний захід - фінал Ліги чемпіонів УЄФА. А вже сьогодні в Києві подвійне свято - день нашого міста і відкриття 47-го фестивалю "Молодість". І моє завдання як мера - зробити все, щоб якомога більше подібних заходів відбувалося в столиці. А також - щоб "Молодість" стала одним з найважливіших щорічних культурних заходів у столиці. Цей кінофестиваль має бути відомим на весь світ", - сказав В.Кличко.

Мер Києва побажав усім приємних вражень і емоцій від кіно під відкритим небом.

47-й кінофестиваль "Молодість" триватиме в Києві з 27 травня до 3 червня.

На фестивалі покажуть близько двох сотень коротко- і повнометражних стрічок, які відзначили на міжнародних європейських фестивалях, лауреата "Оскара".

Відкриє фестиваль польська стрічка Малгожати Шумовської "Обличчя / Рило". Фільм покажуть на великому LED-екрані, встановленому на Поштовій площі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА