17:15 28.05.2018

Кожен факт убивства дитини на Донбасі потрібно вносити в позови України до РФ у міжнародних судах

1 хв читати

За кожним фактом убивства бойовиками дитини на Донбасі має бути відкрито кримінальне провадження, а його матеріали - долучені до позовів України до Російської Федерації в міжнародних судах, вважає перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

"Останні тижні приносять страшні новини з лінії фронту, гинуть військові і цивільні, від обстрілів загинуло кілька дітей. За кожним фактом убивства українського дитини має бути відкрито кримінальне провадження, і цей фактаж повинен лягти і в позови України до РФ, яка спонсорує тероризм на Донбасі, в міжнародні суди", - написала І.Геращенко в понеділок вдень в своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Раніше повідомлялося, що в результаті артилерійського обстрілу бойовиками селища Залізного (Торецьке) Донецької області загинула неповнолітня дівчинка, повідомляє перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні під час обстрілів бойовиками мирного селища Залізне (Торецьке) загинула неповнолітня дівчинка. Дитина вийшла у двір, де була вбита осколком ворожого снаряда. На місці працює слідчо-оперативна група поліції", - написав В.Аброськін в своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в понеділок.

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський уточнив, що НП сталася в селищі Залізному поблизу Торецька. За його словами, загинула 15-річна дівчинка - учениця 9 класу ЗОШ №7.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА