19:42 28.05.2018

На Тернопільщині в ДТП двоє людей загинули, троє - травмовані

1 хв читати
На Тернопільщині в ДТП двоє людей загинули, троє - травмовані

У Тернопільській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє людей, ще троє - травмовані, повідомляє прес-служба поліції регіону.

"Двоє людей загинули, а троє з травмами потрапили до лікарні внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Аварія сталася 27 травня близько 23:45 на автодорозі Підволочиськ-Скалат", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в понеділок.

За попередньою інформацією правоохоронців, водій автомобіля Volkswagen Passat на ділянці між с. Іванівка та Качанівка (Підволочиський р-н) не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини і врізався в дерево.

"На момент аварії в іномарці, крім водія, перебувало четверо пасажирів - усі жителі села Іванівка. Внаслідок удару водій та дев'ятнадцятирічний пасажир загинули на місці ДТП. Решту постраждалих з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. Їх стан медики характеризують, як дуже важкий", - йдеться в повідомленні.

Триває слідство. Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 частина 3 КК України (ДТП, що спричинила загибель кількох осіб).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА